Referenssit

Talo 2020 on oiva esimerkki tällaisesta poikkeuksellisen energiatehokkaasta ratkaisusta:
http://www.kotienergia.fi/artikkelit/talo-2020-on-nollaenergiatalo

Tähän kohteeseen tulee HormiProffan hybridilämmitysjärjestelmä.
http://www.talo2020.fi/hybridienergiaa

Kesällä 2014 toimitettiin HormiProffan Lämpöhormi Sami Kettusen perheen kolmikerroksiseen kivitaloon Espooseen. Sami on rakennusalan ammattilainen ja halusi omissa valinnoissaan tehdä energiatehokkaan ja myös ympäristöä säästävän valinnan. Lämpöhormi asennettiin sekä takan että puukiukaan yhteyteen.

Ossin pulla

Ossin Pullan uuden leipomon avajaisia on vietetty kesällä 2014. HormiProffa toimitti ja asensi uuteen leipomoon kokonaisvaltaiset hormijärjestelmät. Kohteeseen suunniteltujen ja räätälöityjen teräshormiratkaisujen lisäksi leipomon jokaisen uunin yhteyteen asennettiin erilliset Lämpöhormit. Ossin Pullan toimitusjohtaja Ossi Tamminen kertookin, että hän halusi hyödyntää leipomon uunien lämpöenergian leipomorakennuksen lämmitykseen. Uunit ovat kovassa käytössä ja ilman Lämpöhormeja uunit puskisivat hormien kautta jatkuvasti kuumaa ilmaa ja energiaa harakoille. Ossin Pullan leipomorakennus ja käyttövesi lämpenevät jatkossa HormiProffan Lämpöhormeilla.

ASUNTOMESSUKOHTEET

Olemme olleet mukana asuntomessuilla vuodesta 2009.

Jyväskylän asuntomessuilla olimme näkyvästi mukana yhteistyössä NoppaKotien kanssa. NoppaKoti on urbaani aluerakentamiskonsepti ja näitä uudentyyppisiä pientaloja rakennetaan aluksi suurimpiin kaupunkeihin Suomessa. Jyväskylän asuntomessuilla oli kaksi NoppaKotia. Näihin molempiin tuli HormiProffan lämpöhormit ja teräshormit. HormiProffan Lämpöhormi soveltuu erinomaisesti NoppaKodin strategiaan ja näkemykseen siitä, millainen on oikein mitoitettu, energiatehokas ja kustannuksiltaan edullinen lämmitysjärjestelmä nykyaikana.